loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 215 یکشنبه 06 دی 1394 نظرات (0)

طرز تهیه حلوا زرده:

زرده تخم مرغ 10 عدد  .  شکر آسیاب شده 1/4 لیوان  .  گلاب 1/2 لیوان

  روغن یا کره 3 قاشق غذاخوری  .  زعفران سائیده شده 2 قاشق غذاخوری

 

حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی است، با این تفاوت که رنگ زرد مایل به نارنجی دارد و کمی غلیظتر و سفتتر از فرنی است. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت سرد سرو می کنند و دسر محبوب مردم همدان است.

 

طرز تهیه: زرده را با شکر خوب مخلوط کنید تا کرمی رنگ شود و کمی پف کند. تابه ای بردارید و کره را در آن بریزید و داغ کنید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.

 

بعد از 5 دقیقه که مواد کمی سفت شد گلاب و زعفران حل شده در آبجوش را باهم مخلوط و سپس به مواد تابه اضافه کنید و هم بزنید. و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آنرا بر دارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

نکته: اگر حلوا را بیرون آوردید و شل بود کمی روی حرارت گذاشته و مجدداً در یخچال قرار دهید. برای تزئین آن می توانید از پودر دارچین و خلال پسته استفاده کنید.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 177
  • آی پی دیروز : 292
  • بازدید امروز : 606
  • باردید دیروز : 2,114
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 5,028
  • بازدید ماه : 16,511
  • بازدید سال : 258,936
  • بازدید کلی : 9,686,291
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر