loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 91 جمعه 11 دی 1394 نظرات (0)

به گزارش خانه خبر به نقل از مجله آشپزی مثبت - دکتر مینا محبی: تقریبا همان فرنی فارسی است که اولین بار آن را «دورس بابلى» برای «مهلب بن مغيره» اختراع نمود و از آن برای رفع تهوع استفاده کرد. مزاج این غذا گرم و تر است و برای تولید خون سالم مفید می‌باشد. مصرف مکرر آن چاق کننده است و در تقویت قوای جنسی مردان، رفع سرفه، خشونت صدا و بر طرف کردن یبوست مفید می‌باشد.

موادلازم

  • 2 لیوان شیر گاو
  • 3  /1 فنجان برنج نیم دانه یا 4 ق س آرد برنج
  • 3 /1 فنجان شکر
  • 3 /1 فنجان گلاب
  • 2 عدد هل
  • 4 لیوان آب


طرز تهیه:

1. ابتدا برنج نیم دانه را با آب بپزید تا کاملا له شود، سپس آن را با همزن آن‌قدر مخلوط کنید تا یکدست گردد. حالا شیر، شکر و هل را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا به حالت ژله‌ای دربیاید.

2. در انتها گلاب را اضافه کرده و بعدازاینکه چند قل زد و روی آن چروک ریز افتاد، خاموش کنید. حال مهلبیه را در ظرف دلخواه بکشید و به سلیقه خودتان آن را تزیین کرده ، میل فرمایید.

3. درصورتی‌که از آرد برنج استفاده می‌کنید، از همان ابتدا شیر، نصف مقدار آب ذکرشده در دستور، شکر و آرد را مخلوط کرده و به قوام آورید.

* متخصص طب سنتی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 209
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 751
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 6,680
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15,708
  • بازدید ماه : 15,708
  • بازدید سال : 302,455
  • بازدید کلی : 9,729,810
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر