loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 345 جمعه 07 اسفند 1394 نظرات (0)
مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: اگر  مشتری پر و پا قرص به هستید و  غذاهایی که با به درست می شود را دوست دارید ، کوکوی به را هم امتحان کنید . این کوکو طعم شیرین دارد و یک شام خوشمزه و سبک برای شب های زمستانی است؛ در ضمن گیاهخوارها هم می توانند آن را بخورند.


مواد لازم برای 3 نفر

  • 2 عدد به متوسط
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 2 ق س آرد برنج
  • 1 ق س زعفران محلول در آب
  • به میزان لازم نمک
  • 1 ق س شکر

طرز تهیه:

1.  ابتدا به  ها را بشویید و سپس آنها را پوست بگیرید. در یک کاسه مناسب به ها را با رنده درشت، رنده کنید. حال تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و آنها را خوب با به های رنده شده مخلوط کنید.

2.  در این زمان زعفران محلول در آب را همراه با شکر و آرد برنج به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. کمی نمک هم بزنید. مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

3.  در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را یک‌باره داخل تابه بریزید و پخش کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد، سپس آن را برش بزنید و به‌آرامی برش‌ها را برگردانید.

4.  بعد از آنکه کوکو آماده شد، آنها را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.

یه جور دیگه

- مقدار شکر داخل این کوکو بسته به ذائقه‌تان دارد. می‌توانید مقدارش را کمتر یا زیادتر کنید.

- این کوکو را در فر هم می توانید درست کنید به این ترتیب مقدار روغن کمتری استفاده شده و برای آن دسته از افرادی که رژیم لاغری دارند مناسب تر خواهد بود.

فوت وفن

- دقت کنید که حرارت تابه باید کم باشد، چون به زود می‌سوزد.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 292
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 526
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 9,785
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 37,525
  • بازدید ماه : 37,525
  • بازدید سال : 324,272
  • بازدید کلی : 9,751,627
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر