loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 33 شنبه 22 اسفند 1394 نظرات (0)

وب سایت آشپز باشی: حلقه های پیاز سوخاری از مجموعه دستورغذایی سرآشپز مارتا استوارت است که دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. آب گازدار راز این پیش غذای خوشمزه است. می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

خانه خبر (جی 10) : حلقه های پیاز سوخاری؛ هم تزیین هم خوردنی



مواد لازم:

  • ۲ عدد بزرگ پیاز
  • یک و یک چهارم پیمانه  آرد
  • ۱/۲ پیمانه  آرد ذرت
  • یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • به میزان لازم نمک
  • ۱۰۰ میلی لیتر آب گازدار به میزان لازم
  •  ۱/۲ روغن پیمانه
  •   برگ جعفری تازه    


طرزتهیه:

1.در سینی فر دستمال حوله ای پهن کنید. حلقه های پیاز را برای 10 دقیقه در ظرفی از آب و یخ قرار دهید. سپس آن ها را آبکشی و خشک کنید.

2.در ظرفی آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، 1 قاشق چای خوری نمک و آب گازدار را با هم ترکیب کنید.

3.در قابلمه ای روی حرارت بالا روغن را داغ کنید. در چند نوبت، حلقه های پیاز را در خمیر بزنید، خمیر اضافی آن را بگیرید و با دقت در روغن قرار دهید و برای 2 تا 3 دقیقه تا طلایی شوند، سرخ کنید.

4.پس از خارج کردن حلقه های سرخ شده، آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید، و بر روی آن ها نمک بپاشید. سینی فر را در فر با حرارت 120 درجه سانتی گراد قرار دهید، تا گرم بماند. قبل از سرخ کردن بخش بعدی حلقه ها روغن را داغ کنید.

5.بعد از سرخ کردن تمامی حلقه ها، با احتیاط برگ های جعفری را در روغن بریزید و برای 10 ثانیه تا ترد شوند، سرخ کنید. آن ها را از قابلمه خارج کرده، رویشان نمک بپاشید . برای سرو حلقه های پیاز سوخاری از جعفری های تفت داده شده رویشان بریزید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 53
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 532
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 1,555
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 10,583
  • بازدید ماه : 10,583
  • بازدید سال : 297,330
  • بازدید کلی : 9,724,685
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر