loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 81 پنجشنبه 19 فروردین 1395 نظرات (0)
 

خانه خبر (جی 10) : کیک پرتقال خونی با روغن زیتون

 

 

مواد لازم برای پرتقال خونی های کاراملی

شکر

1 فنجان

آب

3 فنجان

عسل

دو سوم فنجان

چوب دارچین

مقداری

پرتقال خونی باریک حلقه شده

2 عدد کوچک

مواد لازم برای کیک

آرد سفید

1 فنجان

آرد سمولینا

نصف فنجان

بکینگ پودر

 1و ینم ق چ

جوش شیرین

یک چهارم ق چ

نمک

نصف ق چ

پودر دارچین

1 ق چ

روغن زیتون

نصف فنجان

شکر

نصف فنجان

تخم مرغ

3 عدد بزرگ – زرده و سفیده جدا

شیر

نصف فنجان

رنده پوست پرتقال خونی

1 و نیم ق چ

پسته کمی تست شده

یک مشت

سیروپ پرتقال خونی

1 فنجان

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک پرتقال خونی با روغن زیتون آشنا میکنیم .

شکر ، آب ، عسل و دارچین را مخلوط کرده روی حرارت بالا به جوش بیاورید و هم بزنید تا شکر حل شود . وقتی سیروپ شروع به جوشیدن کرد برش های پرتقال خونی را اضافه کنید .

شعله را روی کم بگذارید و 30 – 40 دقیقه پرتقال ها را بجوشانید تا نرم شده و سیروپ معطر شود . پرتقال ها را از سیروپ کشیده روی توری سیمی یا کاغذ روغنی منتقل کنید تا سرد شود . سیروپ را هم کناری بگذارید خنک شود تا بعدا به خورد کیک بدهید .

طرز تهیه کیک با روغن زیتون :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب کمربندی 23 سانتی را را روغن زیتون چرب کرده کناری بگذارید .

آرد سفید ، آرد سمولینا ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و پودر دارچین را مخلوط کرده در کاسه ای دیگر یک چهارم فنجان شکر و روغن زیتون را مخلوط نمایید  سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود . مخلوط ارد را به صورت متناوب با مخلوط شیر و رنده پوست پرتقال در دو مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده هر بار هم بزنید تا خمیر یکدست شود .

سفیده ی تخم مرغ را در ظرفی تمیز با همزن برقی هم بزنید تا کف کنید . حین هم زدن یک چهارم فنجان شکر باقیمانده را  1 قاشق 1 قاشق با کمی فاصله اضافه کنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد  . سفیده ی فرم گرفته را در دو مرحله به خمیر اضافه کرده با لیسک به صورت دورانی با خمیر مخلوط کنید که پفش نخوابد سپس خمیر را به قالب کیک منتقل کرده رویش را صاف کنید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید بپزد . اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر بیرون بیاورید . با چنگال یا خلال دندان تمام سطح کیک را سوراخ کنید و به آرامی نصف فنجان سیروپ پرتقال را روی کیک بدهید . 5 – 10 دقیقه صبر کنید که سیروپ جذب کیک شود سپس نصف دیگر فنجان سیروپ را به خورد کیک گرم بدهید و بگذارید کیک در قالب سرد شود . وقتی کیک به دمای محیط رسید از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب گذاشته و حلقه های پرتقال را رویش بچینید و پسته ها را روی کیک بپاشید و به همراه باقیماننده سیروپ پرتقال سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 76
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 384
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 905
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 18,578
  • بازدید ماه : 18,578
  • بازدید سال : 305,325
  • بازدید کلی : 9,732,680
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر