خانه خبر (جی 10) : سیب زمینی شکم پر با ژامبون و پنیر چدار
مواد لازم |
|
سیب زمینی بزرگ |
1.350 کیلو گرم |
روغن زیتون |
2 ق غ |
نمک |
به میزان لازم |
سیر خرد شده |
4 حبه |
کره |
3 ق غ |
فلفل سیاه تازه پودر شده |
یک چهارم ق چ |
خامه |
یک چهارم فنجان |
پنیر چدا رنده شده |
نصف فنجان |
ژامبون خرد شده |
4 برش |
طرز تهیه :
فر را با دمای 225 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید .
سیب زمینی ها را خیلی تمیز بشویید و خشک کنید . در روغن زیتون بگردانید و رویشان نمک پاشیده و چند جا با چنگال سوراخشان کنید و به مدت 50 – 60 دقیقه در فر بگذاید بپزد و نرم شود .
ژامبون ها را را در صورت تمایل روی حرارت متوسط با کمی روغن زیتون تفت دهید تا ترد شوند . 2 – 3 قاشق از آنها را کناری بگذارید تا بعدا برای روی خوراک از آنها استفاده کنید .
سیب زمینی ها که پختند کناری بگذارید کاملا خنک شوند و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید .
وقتی سیب زمینی ها به اندازه ا ی خنک شد که دست را نسوزاند روی هر کدام یک برش طولی ایجاد کنید و با اسکوپ یا قاشق داخلشان را خالی کنید و در کاسه ای بریزید و کمی لهشان کنید ولی نیاز نیست پوره شوند .
روغنی که ژامبون ها را در آن سرخ کرده بودید ، کره ؛ نمک ، فلفل ، خامه و سه چهارم از پنیر چدار را مخلوط کرده به اندازه ی مساوی داخل سیب زمینی ها بریزید .
سیب زمینی هایی که خالی کرده بودید را روی مواد پنیری بیزید و مابقی پنیر چدار را رویشان بپاشید و سیب زمینی های شکم پر را در سینی فر بچینید و به مدت 15 – 20 دقیقه در فر بگذارید تا دوباره گرم شده و پنیر رویشان ذوب شود . سپس از فر بیرون آورده با خامه ترش ، باقیمانده پنیر چدار و ژامبون هایی که کنار گذاشته بودید تزئین نموده و گرم سرو نمایید .