loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 313 سه شنبه 10 فروردین 1395 نظرات (0)

مجله آشپزی مثبت - زینب رئوفی: با مرغ غذاها و خورش‌های زیادی می‌توان درست کرد اما مازندرانی‌ها خورش ترش سماقی دارند که مزه و طعمش بی‌نظیر است. طعمی که روزهای سبز و خوش عطر بهار را به یادتان می‌اندازد. اگر دلتان می‌خواهد امسال عید با خورش خوشمزه و سنتی از مهمان‌های تان پذیرایی کنید این خورش بهترین پیشنهاد است.


مواد لازم برای4 نفر

  • 3 عدد سینه مرغ
  • 500 گرم سبزی (گشنیز، جعفری، تره، اسفناج و شنبلیله) 
  • 2 عدد پیاز
  • 5 ق س سماق حل شده
  • 5 حبه سیر
  •  نمک و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.

2. حالا سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید.

3. بعد از 15 دقیقه سماق، زرد چوبه و نمک را به بقیه موادتان اضافه کنید.

4. سبزی‌ها را ریز خرد کنید و تفت دهید. بعد سبزی را به مرغ و بقیه مواد اضافه کنید.

5. خورش را بگذارید روی حرارت کم تا خوب جا بیفتد و بپزد.

نکته

بیشتر از 5 قاشق حل شده سماق باعث می‌شود خورش‌تان تلخ شود. پس حواستان باشد سماق زیادی نریزید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 296
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 692
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 2,436
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 11,464
  • بازدید ماه : 11,464
  • بازدید سال : 298,211
  • بازدید کلی : 9,725,566
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر