loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 221 یکشنبه 15 فروردین 1395 نظرات (0)
وب سایت آشپزباشی: اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

مواد لازم:
  • ۴ لیوان آب
  • ۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۱/۴ پیمانه زنجبیل
  • ۳ عددچای کیسه ای
  • ۲ عددلیمو
  • ۳ قاشق غذاخوری عسل   
طرزتهیه:

1. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

2. آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

3. آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 191
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 773
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,081
  • بازدید ماه : 14,564
  • بازدید سال : 256,989
  • بازدید کلی : 9,684,344
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر