loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 59 جمعه 03 اردیبهشت 1395 نظرات (0)
مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر[۱] دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است.

خانه خبر(جی 10) : تالياتلی با سس گوجه فرنگی و مرغ


1. سس گوجه فرنگي را آماده كنيد . سه  عدد فيله مرغ  را آماده كنيد و در مقدار كمي روغن سرخ كنيد .

2. البته اگر مي خواهيد رژيمي باشد آن را روي كباب پز كباب كنيد . موقع سرخ كردن يا كباب كردن  فيله ها  مقداري نمك و فلفل پاپريكا بزنيد .

3. تالياتلي را در آب  جوش بپزيد و بعد از  حدود يك ربع، آن را آبكش كنيد و  داخل ظرف بريزيد.

4. سس را روي پاستا بريزيد و سپس فيله هاي مرغ را برش بزنيد و روي غذا بگذاريد . روي آن هم دوباره مقداري فلفل پاپريكا بريزيد .

5. در پايان مي توانيد روي غذا را پنير رنده شده يا پنير پارمسان بپاشيد . اگر هم مي خواهيد غذا  رژيمي باشد از پنيرها صرفنظر كنيد واز جعفري براي تزيين و طعم دادن به غذا استفاده كنيد.

نكته :

شما مي توانيد به جاي اينكه مرغ را به صورت جداگانه  روي سس بريزيد، وقتي كه فيله  ها سرخ شدند، آنها را به تابه حاوي سس قرمز منتقل كنيد و  همراه با سس حدود ده دقيقه بپزيد تا طعم گوجه به فيله ها منتقل شود و از خشكي هم در آيند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 303
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 730
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 5,328
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14,356
  • بازدید ماه : 14,356
  • بازدید سال : 301,103
  • بازدید کلی : 9,728,458
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر