loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 257 شنبه 04 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

وب‌سایت توریسم آنلاین: فرانسه سرزمینی است که برای داشتن زبان رمانتیک جهان، شهرهای زیبا و سواحل دیدنی شهرت دارد و همیشه در گردشگری جایگاه ویژه ای داشته است. فرانسوی ها برای خوردن غذا به تازگی،طعم و طبیعی بودن محصولات بسیار اهمیت می دهند.

شیوه آشپزی فرانسوی که خود بر آشپزی دیگر ملل تاثیر فراوانی گذاشته شباهت فراوانی با سبک ایتالیایی دارد. در سال 2010،دانش غذایی فرانسه ،توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد. باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی

 



کرم بروله دسر مورد علاقه فرانسوی هاست که از کاستارد خامه ای غلیظ و یک رویه کاراملی نازک و شکننده تهیه می شود که به صورت سرد،سِرو می شود.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی



"استیک فریت" یک غذای فرانسوی مشهور تهیه شده از استیک و سیب زمینی سرخ کرده است.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی


خوردن حلزون برای غیرفرانسوی ها عجیب اما این غذا محبوب خود فرانسوی ها است.فرانسوی ها حلزون بخارپزده شده را داغ سرو می کنند در حالی که با سبزی،سیر و کره آن را پر کرده اند.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی


 

"سوفله" نوعی دسر است که البته گاه به عنوان پیش غذا هم استفاده می شود.سوفله با سفیده تخم مرغ زده شده تهیه می شود و همانطور پف کرده و بیرون زده از ظرف سِرو می شود.

 

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی


"Quenelle" از اردک ماهی،کره،پودر سوخاری و سس لابستر تهیه می شود.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی



"ماکارون" یک شیرینی فرانسوی است که مواد اصلی آن سفیده تخم مرغ وشکر،پودر بادام یا بادام زمینی است و وسط آن با شکلات سفید یا خامه پر می شود.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی



"راتاتویی" یک غذای سنتی فرانسوی که با انواع سبزیجات مدیترانه ای،کدو،قارچ و بادمجان درست می شود.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی



سالاد "Nicoise" از گوجه فرنگی،ماهی تن، تخم مرغ آب پز،لوبیا سبز و کاهو درست می شود.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی


گوشت اردک یا ران اردک که با چربی خودش طبخ می شود،غذای محبوب فرانسوی هاست.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی

 



"Bouillabaisse" یک نوع خورشت ماهی است که با صدف و سیب زمینی و سبزیجات طبخ می شود.

تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی

 



"جگر چرب"
-جگر غاز- غذای تجملی و گرانقیمت فرانسوی ها است.


تصاویر:آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 384
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,263
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 9,664
  • بازدید ماه : 1,263
  • بازدید سال : 243,688
  • بازدید کلی : 9,671,043
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر