loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 69 دوشنبه 04 مرداد 1395 نظرات (0)

وب‌سایت آشپزباشی: ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.

مواد لازم:

  •     روغن به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     گوشت  ۶۰۰ گرم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     برنج  ۴ پیمانه
  •     تخم مرغ  ۲ عدد
  •     ماست چکیده  ۸ قاشق غذاخوری
  •     کره  ۲۰۰ گرم
  •     زعفران دم کرده  ۴ قاشق غذاخوری
  •     خلال پسته  برای تزیین
  •     خلال بادام  برای تزیین
  •     خلال پوست پرتقال  برای تزیین

 


طرز تهیه:

1-در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

 2- در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

3- در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.

4-در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

5-کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.

6-بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.

نکات:

1- پیاز را خرد کنید.

2-از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید.

3- برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

4- می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 23
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 320
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 989
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 9,390
  • بازدید ماه : 989
  • بازدید سال : 243,414
  • بازدید کلی : 9,670,769
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر