loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 111 یکشنبه 31 مرداد 1395 نظرات (0)
وب‌سایت سه نشانه: با افزودن چیپس شکلات به مایه ساده نان اسکن با شکلات, می توان آن را به نان دلخواه دوست داران شکلات تبدیل نمود.

مواد لازم:

  •     آرد الک شده : 225 گرم
  •     کره : 60 گرم
  •     شکر دانه ریز : 1 قاشق غذاخوری
  •     چیپس شکلات : 50 گرم
  •     شیر : 150 میلی لیتر

طرز تهیه:

1. سینی شیرینی پزی را کمی چرب نمایید . آرد را داخل کاسه ای بریزید . کره را به تکه های کوچک خرد نموده , به آرد بیافزایید و با نوک انگشت ورز دهید تا به صورت خرده نان های کوچکی در بیاید .

2. شکر دانه ریز و چیپس شکلات را به مایه اضافه نمایید .

3. مقداری شیر به خمیر اضافه نمایید تا کمی نرم شود .

4. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید , پهن نمایید . آن را به شکل مستطیلی به اندازه 10 در 15 و ضخامت 2/5 سانتیمتر در آورید . خمیر را به 9 مربع یک اندازه برش بزنید .

5. نان ها را با فاصله مناسب روی سینی که از قبل آماده نموده اید , قرار دهید تا فضای کافی برای پهن شدن داشته باشند .

6. روی نان ها کمی شیر بمالید . سپس در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 10 تا 12 دقیقه بگذارید تا کاملا پف نموده و طلایی رنگ شوند .

توصیه سرآشپز:

برای کیفیت بهتر , نان های اسکن را تازه بپزید و گرم سرو نمایید . می توانید آن ها را از وسط به دو نیم نمایید و بین آن ها کمی شکلات , خمیر فندق یا مقدار کمی خامه فرم گرفته بگذارید .
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 160
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 425
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 8,826
  • بازدید ماه : 425
  • بازدید سال : 242,850
  • بازدید کلی : 9,670,205
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر