وبسایت ایران کوک: با تن ماهی و تخم مرغ رولت خوشمزهای تهیه کرده سپس آن را با خیارشور و حلقههای لیمو تزیین کنید.
مواد لازم
طرز تهیه
- كنسرو ماهی تن 400 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
- آرد 50 گرم
- سركه یك قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده به مقدار لازم
- تخم مرغ پخته 2 عدد
- نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
2. روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید. سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.
3. یک تکه فویل بردارید و خمیر حاصل شده را روی آن پهن کنید.
2. روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید. سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.
3. یک تکه فویل بردارید و خمیر حاصل شده را روی آن پهن کنید.
4. تخممرغهای پخته شده را روی آن قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچید. دو سر فویل را محکم ببندید.
5. حالا رولت پیچیده شده را در زیپ بگ پلاستیکی قرار دهید و هوای داخل آن را خارج سازید و در آن را ببندید.
6. رولت پوشیده شده را به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه آب جوش، قرار دهید.
6. رولت پوشیده شده را به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه آب جوش، قرار دهید.
7. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا فویل درون آب سرد شود.
8. پس از سرد شدن رولت آن را برش دهید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.