مواد لازم:
- پودر قند 100 گرم
- روغن جامد 300 گرم
- شربت بار یا عسل گرم 60 گرم
- شیر 60 گرم
- وانیل مقداری
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد 600 گرم
- مارمالاد یا ژله مغزی به مفدار لازم
طرز تهیه:
1- روغن و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود. (من از روغن جامد لادن معمولی استفاده کردم)
2-به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن)
![شیرینی_آلمانی شیرینی_آلمانی](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/5/24/957446_844.jpg)
3- بعد از اون آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم میزنیم نه بیشتر.
4- خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن در یخچال درست میشه.
5- خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
![شیرینی_آلمانی شیرینی_آلمانی](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/5/24/957447_914.jpg)
6-بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده و قالب بزنید. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم ارد زیر خمیرت بپاشی (بازم تاکید میکنم خیلی کم )
7 -در سینی فربه مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد.
8- بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین کنید.
![شیرینی_آلمانی شیرینی_آلمانی](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/5/24/957448_890.jpg)
9-با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه میشه. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.