loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 85 دوشنبه 15 شهریور 1395 نظرات (0)
وب‌سایت شور وشیرین: آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
 
 مواد مورد نیاز:

 

  • نخود و لوبیا 1 پیمانه
  • لوبیا چیتی یك‌دوم پیمانه
  • عدس یك‌دوم پیمانه
  • گوشت گردن گوسفند 1 كیلوگرم
  • پیاز 1 عدد درشت
  • بادمجان ورقه كرده و سرخكرده 4 عدد درشت
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • كشك 1 پیمانه
  • سیر سرخكرده 4 حبه
  • نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:
 

1. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

2. آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

3. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

4. كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 284
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 527
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 12,995
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 40,735
  • بازدید ماه : 40,735
  • بازدید سال : 327,482
  • بازدید کلی : 9,754,837
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر