loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 109 دوشنبه 22 شهریور 1395 نظرات (0)

وب‌سایت شور و شیرین: قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.

مواد لازم:

  • بادام پوست‌گرفته‌ی خام 150 گرم
  • شكر 200 گرم
  • سفیده‌ی تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • مخلوط پسته، بادام و شكر به میزان لازم

 


طرز تهیه:

1-بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شكر، سفیده‌های تخم مرغ و وانیل، دوبار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت چرخ كنید.

2-اگر خمیر سفت شد، كمی سفیده‌ی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر، سفید شود.

3-سپس آن را داخل قیف پارچه‌ای با ماسوره‌ی ساده بریزید.

4-آن‌گاه داخل سینی كاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شكر بپاشید.

5-بعد در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، در طبقه‌ی وسط، به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی‌رنگ شود.

6-پس از سرد شدن، شیرینی را از كاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری كنید.

7-این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشك می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 158
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 465
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 3,081
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 20,754
  • بازدید ماه : 20,754
  • بازدید سال : 307,501
  • بازدید کلی : 9,734,856
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر