loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 93 شنبه 27 شهریور 1395 نظرات (0)

وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمون رو داره. میتونید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.

و یا میتونید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتون نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتون میکشه میتونید نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شیر: 1/4 پیمانه
  • ارد: 1/4 پیمانه
  • پودر شکر: 1 قاشق غذا خوری
  • نمک : نوک کارد ( یه ذرررررره) یه کوچلو
  • روغن مایع: 1 قاشق غذا خوری
  • کره: 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه:

1-تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک رو میریزیم تو کاسه و با چنگال خوب همش میزنیم تا یکدست بشه بعد ارد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. مایع باید کاملا یکدست باشه.

2-یک قالب و تابه 8 اینچی مخصوص فر رو حاضر میکنیم  میزاریم داخل فر روی 400 درجه فارنهایت تا خوب داغ بشه.

3-از فر در میاریم یک قاشق کره رو میزنیم به ظرفمون همه جاشو اغشته میکنیم وخیلی سریع مایه پنکیکمون رو میریزیم توش میزاریم تو فر به مدت  به مدت 20 - 25 دقیقه  یا تا وقتی که پنکیکمون خوب پف کنه و رنگش طلایی قهوه ای بشه.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 303
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 717
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 3,422
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 12,450
  • بازدید ماه : 12,450
  • بازدید سال : 299,197
  • بازدید کلی : 9,726,552
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر