loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 93 شنبه 03 مهر 1395 نظرات (0)
مجله ایده آل: کوکو یکی از غذاهای فوری است که خانم های شاغل و حتی خانه دار خیلی به درست کردن آن علاقه مندند. در این مطلب طرز تهیه کوکوی کنگر را به شما آموزش داده ایم. البته امیدواریم کنگر بخورید اما لنگر نیندازید.
 
مواد لازم:
  •    500 گرم کنگر پاک کرده
  •    4 عدد تخم‌مرغ
  •    2 ق س زرشک
  •    2 ق س گردو ی خرد شده
  •    1/2  ق م دارچین
  •    1 ق س سبوس گندم
  •    نمک به مقدار کافی
  •    1 ق چ بیکینگ‌پودر
  •    روغن به مقدار لازم

  
روش تهیه:
 
1. کنگر را درشت خرد کرده و در قابلمه‌ای ریخته با کمی آب بپزید یا میتوانید آنها را بخارپز کنید. بعد از پخت، کنگرها را در آبکش ریخته و صبر کنید تا آب آنها کاملا جدا شود.

2. در کاسه‌ای تخم مرغ‌ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سبوس و زرشک و گردو را افزوده هم بزنید.

3. حالا ادویه‌ها و مواد پودری شامل دارچین، بیکینگ‌پودر و نمک را بیفزایید و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

4. در تابه‌ای کمی روغن ریخته روی حرارت ملایم بگذارید. کنگررا به مایه کوکو افزوده و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

5. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را در تابه ریخته و یکدست پهن کنید. در تابه را ببندید و صبر کنید تا یکطرف کوکو روی حرارت ملایم سرخ شود.


6. بعد از حدود بسیت دقیقه، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. بعد در ظرف مورد نظر گذاشته و با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 50
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 514
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,010
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 32,750
  • بازدید ماه : 32,750
  • بازدید سال : 319,497
  • بازدید کلی : 9,746,852
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر