loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 65 پنجشنبه 08 مهر 1395 نظرات (0)

وب‌سایت تبیان: لازانیا همیشه محبوب است. اما لازانیای اسفناج چیز دیگری است. اگر دلتان می خواهد مزه و طعم جدیدی از لازانیا را تجربه کنید این دستور تهیه بهترین پیشنهاد است.


مواد لازم:

  • یک بسته لازانیا
  • 425 گرم پنیر ریکوتا
  • 230 گرم پنیر موتزارلا خرد شده
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • 116 گرم اسفناج خشک و خرد شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • سس گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید .

2. ورقه های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و با آب سرد از قابلمه تخلیه و بشویید و روی ورقه های فویل یا موم کنار هم قرار دهید تا به هم نچسبند و خنک شوند.

3. نمک ، فلفل ، ادویه ایتالیایی ، جعفری ، تخم مرغ ، اسفناج ، پنیر ریکوتا ، 1/4 فنجان پنیر پارمسان ، 1 1/2 فنجان پنیر موتزارلا را در یک ظرف مخلوط کنید.

4. 1/2 فنجان سس را کف ظرف پخت ریخته یک لایه ورقه های لازانیا را کف ظرف بچینید و 1/3 مخلوط پنیر را روی ورقه های لازانیا بریزید و روی آن را با 1/2 فنجان سس بپوشانید.

5. این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود و روی آن را با فویل بپوشانید.

6. 40 دقیقه زمان دهید تا بپزد.

7. فویل را از روی لازانیا برداشته و روی آن را با باقیمانده پنیر موزارلا به اندازه 1/2 فنجان و 1/4 فنجان پنیر پارمسان بپوشانید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد و بعد از بیرون آرودن در صورت تمایل با باقیمانده سس سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 303
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 697
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 2,559
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 11,587
  • بازدید ماه : 11,587
  • بازدید سال : 298,334
  • بازدید کلی : 9,725,689
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر