loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 58 پنجشنبه 15 مهر 1395 نظرات (0)
وب‌سایت آوای سلامتی: فوندوی شکلاتی یک دسر سرگرم کننده و جالب بعد از سرو غذا می باشد. مواد لازم آن را پیشاپیش آماده نموده و فقط قبل از پذیرایی, شکلات را گرم نمایید.

مواد لازم جهت تهیه فوندوی شکلاتی:
 
  • شکلات خالص : 225 گرم
  • خامه فرم گرفته : 200 میلی لیتر
  •  عرق بهارنارنج : 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت سرو:

  •  مخلوط انتخابی از میوه های مختلف : مقداری
  •  مارش مالای سفید و صورتی : مقداری
  • بیسکویت شیرین : مقداری
 

طرز تهیه:

1. شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته , داخل قابلمه ای کوچک بریزید .

2. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .

3. قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهارنارنج اضافه نمایید .

4. مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید . ترجیحا از یک وارمر استفاده نمایید .

5. میوه های مختلف , مارش مالای رنگی و بیسکوییت شیرین را جهت غوطه ور نمودن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید . میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا جهت فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .

توصیه سرآشپز:

ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم نگه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند . اگر از این ظروف نداشتید , ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن را آب جوش بریزید به طوری که نصف تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 158
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 584
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,892
  • بازدید ماه : 14,375
  • بازدید سال : 256,800
  • بازدید کلی : 9,684,155
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر