loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 43 سه شنبه 20 مهر 1395 نظرات (0)
وب‌سایت نازخاتون: ماهی را می شود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارتلت:

  •  آرد     ۱۲۵ گرم
  •  نمک     یک چهارم قاشق چایخوری
  •  کره      ۷۵ گرم
  • زرده‌ی تخم مرغ     ۱ عدد
  • ماست     به اندازه‌ی کافی

مواد لازم برای مواد رویه تارتلت ماهی دودی:

  •  ماهی دودی     ۲۰۰ گرم
  •  آب‌ِلیموی تازه     نصف لیمو
  • کره     ۲۵ گرم
  •  پیاز خردکرده      ۱ عدد
  • قارچ     ۵۰ گرم
  • تخم مرغ     ۲ عدد
  • خامه     ۶ قاشق سوپخوری
  • پنیر گودا     ۱۰۰ گرم
  • جعفری خرد کرده     ۱ قاشق سوپخوری
  • ادویه     به مقدار کافی
 
 روش تهیه تارتلت ماهی دودی

طرز تهیه:

1. آرد را در ظرفی الک کنید و نمک را به آن بیفزائید.

2. کره را تکه تکه سازید و داخل آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مواد، به شکل خرده نان در آید. برای آسانی کار، می‌توانید از خمیر گیر غذاساز خانگی استفاده کنید.

3. زرده ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوک انگشتان مخلوط سازید.

4. ماست را کم کم افزوده و خمیر را جمع کنید.

5. توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در کیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

6. اینک خمیر را به شکل دایره و به ضخامت ۳ میلیمتر با وردنه باز کنید و در قالب های کوچک تارت پهن کنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ها ایجاد نمائید.

7. خمیر را در فر -که با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد گرم کرده اید- به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

8. اکنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید کمی بپزد.

9. سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن کمی تفت دهید.

10. قارچ را خرد کنید و به پیاز بیفزائید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید.

11. ماهی های استخوان گرفته و ادویه را اضافه نمائید.

12. اکنون مایه را در تارتلت‌ها بریزید و کنار بگذارید.

13. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه‌ی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید، جعفری و کمی ادویه به آن اضافه کنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.

14. سپس در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا تارتلت ها طلائی رنگ شوند.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 369
  • آی پی دیروز : 326
  • بازدید امروز : 1,312
  • باردید دیروز : 739
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 2,051
  • بازدید ماه : 13,534
  • بازدید سال : 255,959
  • بازدید کلی : 9,683,314
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر