loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 59 دوشنبه 26 مهر 1395 نظرات (0)
وب‌سایت دکتر کرمانی: این سوپ را می توانید در آرام پز بپزید و بعد از یک روز کاری خسته کننده از آن لذت ببرید. سبزیجات و عدس هر دو دارای مواد مغذی بسیاری هستند و از آنجا که کیفیت غذا بیش از کالری مهم است می توان به سادگی گفت این سوپ خوشمزه باید پای ثابت برنامه غذایی تان باشد.
 
مواد لازم:

  • دو فنجان عدس خشک، آب کشیده و تمیز کرده
  • 395 گرم پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه
  • سه عدد هویج که به حلقه های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.
  • سه شاخه کرفس که به قسمت های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.
  • یک عدد پیاز که خوب خرد شده باشد.
  • 2 حبه سیر که خوب خرد شده باشد.
  • یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
  • 5 فنجان آب سبزیجات کم نمک
  • نمک و فلفل
  • یک قاشق غذا خوری سرکه انگور
  • یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
  • پنیر پارمسان رنده شده ( اختیاری )
 
 
روش پخت:

1. عدس، گوجه، هویج، کرفس، پیاز، سیر، پونه کوهی، آب سبزیجات و دو فنجان آب را درون یک زود پز بریزید. در پوشش را بگذارید و روی شعله تا زمانی که عدس و سبزیجات نرم شوند بپزید، حدود 6 ساعت. دو فنجان از زودپز بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند و سپس با مخلوط کن پوره شان کنید و به زودپز برگردانید.

2. به سوپ خود با نمک و فلفل چاشنی بزنید. سرکه را داخلش بریزید و سرو کنید. روی هر کدام از کاسه ها جعفری بریزید و اگر دوست داشتید می توانید مقداری پنیر پارمسان نیز اضافه کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 309
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 730
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 5,214
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14,242
  • بازدید ماه : 14,242
  • بازدید سال : 300,989
  • بازدید کلی : 9,728,344
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر