loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 73 جمعه 22 مرداد 1395 نظرات (0)
وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین بهتر است که آن را به صورت مربع های کوچک یا تکه های مستطیلی باریک و یا برش های نازک سرو نمایید.
 
مواد لازم:
 
  •  کره : 150 گرم
  •  شکلات سفید , خرد شده : 175 گرم
  •  تخم مرغ : 4 عدد
  •  شکر دانه ریز : 125 گرم
  •  بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
  • نمک : مقداری
  •  برگه زردآلو , خرد شده : 100 گرم
  •  آرد ساده : 200 گرم
 
طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو
 
طرز تهیه:


1. کف یک قالب کیک مربع شکل 20 سانتیمتری را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .

2. کره و شکلات را درون یک کاسه مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پر از آب در حال جوش روی گاز قرار دهید تا آب شوند . آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید . سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .

3. تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .

4. آرد , بکینگ پودر , نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به آرامی خوب هم بزنید .

5. مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید .

6. وسط کیک ممکن است که خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود . بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد .

7. وقتی که کیک خوب خنک شد آن را برگردانید و به شکل چهار گوش یا میله ای باریک برش زده و آماده سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توانید به جای شکلات سفید , از شکلات شیری یا شکلات شیری خالص استفاده نمایید .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 232
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 755
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 7,002
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 16,030
  • بازدید ماه : 16,030
  • بازدید سال : 302,777
  • بازدید کلی : 9,730,132
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر