loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 77 چهارشنبه 28 مهر 1395 نظرات (0)
وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.
مواد لازم:

  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • هویج: 1 عدد  مکعبی خرد شده
  • کرفس: 2 شاخه خرد شده
  • سیر: 2 حبه تپل ریز خرد شده
  • فلفل سیاه : 1/3 قاشق چای خوری
  • قارچ : 4 عدد خرد شده
  • نمک
  • ریحون خشک : 1 قاشق چای خوری
  • رزماری, پونه کوهی ,آویشن : مخلوطی از هر سه 1 قاشق چای خوری
  • آب سبزیجات
  • اسفناج کوچک (بیبی) یک دسته
  • Orzo پاستا : نیم پیمانه
  • پنیر پارمژان
  • خامه رقیق
  • روغن زیتون

سوپ اسفناج و پاستا

طرز تهیه:

1. پیاز رو خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدید تا سبک بشه بعد سیر- کرفس و هویج - قارچ مکعبی خرد شده  رو اضافه کنید، کمی تفت بدید در قابلمه رو بزارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز بشه.

2. بعد ادویه ها رو اضافه و تفت بدید اب سبزیجات رو اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا رو اضافه کنید.

3. وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید.

4. موقع سرو روش پنیر پارمژان و خامه بریزید.
 

سوپ اسفناج و پاستا

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 255
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 770
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 9,171
  • بازدید ماه : 770
  • بازدید سال : 243,195
  • بازدید کلی : 9,670,550
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر