loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 97 چهارشنبه 10 آذر 1395 نظرات (0)
وب‌سایت سوران: ماهی شکم پر از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیان است، هیچ خانمی را سراغ ندارید که برای یکبار هم که شده این غذا را درست نکرده باشد. در این مطلب طرز تهیه نوعی ماهی شکم پر را به شما آموزش می دهیم.
 
مواد لازم:
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • ادویه به میزان لازم
  • گردو 50 تا 100 گرم
  • تمر هندی به میزان لازم
  • سیر 250 گرم - خرد شده
  • پیاز 1 عدد - خرد شده
  • ماهی 1 عدد
  • گشنیز 250 گرم - خرد شده
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
 

 
 طرز تهیه:
 
ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
 
مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
 
طرز تهیه ماهی شکم پر 
 
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
 
درب ظرف را می بندیم.
 
بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
 
مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
 
در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
 

سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 181
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 515
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,235
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 32,975
  • بازدید ماه : 32,975
  • بازدید سال : 319,722
  • بازدید کلی : 9,747,077
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر