loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 39 جمعه 24 دی 1395 نظرات (0)
وب سایت روزیاتو: پس از پخت اولیه لازانیا، تابه ی حاوی غذا به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار داده می شود تا نودل های لازانیا پخته و پنیرها آب شوند. اما شما می توانید به جای این کار، شعله گاز را کم کرده و درب تابه را گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید.
 
مواد لازم:

  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  •     ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ حبه سیر خرد شده
  •     ۱ عدد پیاز متوسط
  •     ۲ پیمانه مارینارا
  •     ۶ تا ۷ ورقه خام لازانیا
  •     ۱ پیمانه پنیر ریکوتا
  •     ۱ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
 

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2-روغن را در تابه روی حرارت زیاد داغ کنید.
 
3-گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید. سیر و پیاز را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پیازها شفاف شوند. در این مرحله، یک پیمانه سس مارینارا به مواد اضافه کنید و آنها را تا زمانی تفت دهید که آب مواد کشیده شود.
 
4-با استفاده از یک قاشق بزرگ، مخلوط گوشت را در یک طرف تابه جمع کنید تا جا برای قرار دادن ورقه های لازانیا باز شود. همه ورقه ها را در زیر مواد قرار دهید و سطحشان را با گوشت بپوشانید.
 
5-سپس یک لایه دیگر ورقه لازانیا بچینید. یک لایه سس مارینارا بریزید.
 

6- پنیر ریکوتا را ریخته و سطح آنها را صاف کنید. روی آن، پنیر موزارلا و ریحان را اضافه کرده و آنها را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 88
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 275
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,583
  • بازدید ماه : 14,066
  • بازدید سال : 256,491
  • بازدید کلی : 9,683,846
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر