loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 117 پنجشنبه 25 خرداد 1396 نظرات (0)

حلوا زرده مخصوص همدان است و به دلیل این که با زرده تخم مرغ درست می شود یک حلوا مقوی برای افطار ماه رمضان است.

حلوا زرده همدانی

حلوا زرده را همدانی‌ها به‌ عنوان دسر و سوغات درست می‌کنند ‌و به‌ دلیل این که با زرده تخم‌ مرغ تهیه می‌شود به آن حلوا زرده گفته می‌شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت‌تر از فرنی است و به رنگ زرد مایل به نارنجی است. سر سفره افطار یک همدانی حتما می‌توانید یک ظرف حلوا زرده بیابید.

 

مواد لازم برای تهیه حلوا زرده برای 4 نفر

زرده تخم‌مرغ : 10 عدد
شکر آسیاب شده : نصف لیوان
گلاب : یک چهارم لیوان
کره آب شده : 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده : 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه حلوا زرده همدانی

زرده تخم مرغ‌ها را با هم خوب مخلوط کنید و کم کم شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم در بیاید و کمی هم پف کند.
کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده‌ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.
بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط‌تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
با خلال پسته، بادام و دارچین می‌توانید حلوا زرده را تزئین کنید.

 

 



منبع : چهاردیواری جام جم

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 289
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 2,024
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,332
  • بازدید ماه : 15,815
  • بازدید سال : 258,240
  • بازدید کلی : 9,685,595
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر