loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 77 یکشنبه 03 بهمن 1395 نظرات (0)
وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و سالم است و به سرعت آماده می شود. می توانید آن را با انواع ماهی که بافتی مشابه ماهی شیر دارند، بپزید.
 
مواد لازم:
 
  •     ماهی شیر  ۲ تکه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     گوجه گیلاسی  ۲۰ عدد
  •     کاپاریس  ۴۵ گرم
  •     لیمو ترش ۱ عدد
  •    جعفری  ۵ شاخه
 
 
 
 طرز تهیه:

1- به تکه های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید و بر روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید. سپس آن ها را برای ۵ دقیقه از هر طرف روی حرارت بالا، تا زمانی که مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.

2- مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید و سیر و گوجه ها را برای ۵ دقیقه در آن تفت دهید.

 3-کاپاریس و قاچ های لیمو را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.

4-جعفری خرد شده را هم به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و بعد از تفتی کوتاه آن ها را از روی حرارت برداشته و روی ماهی ها بریزید و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با گوجه و کاپاریس:

1- از استیک ماهی شیر یا ماهی هایی با بافت مشابه استفاده کنید.

2- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

3- لیمو را هم پوست گرفته و آن را قاچ کنید.

4- برگ های جعفری را ریز خرد کنید. 
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 297
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 729
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 4,655
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13,683
  • بازدید ماه : 13,683
  • بازدید سال : 300,430
  • بازدید کلی : 9,727,785
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر