loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 79 جمعه 08 اردیبهشت 1396 نظرات (0)
ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: در این مطلب طرز تهیه یک ساندویچ ساده و خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:
 
  • اسفناج (بخارپز شده): یک دوم پیمانه
  • قارچ (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • گوجه فرنگی (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • کدو (بخارپز و اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • ژامبون گوشت: 3 ورقه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پنیر چدار: 1 ورقه
  • نان گرد: 1 عدد
 

 
روش پخت:
 
1.    نان را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و قسمت زیر آن را روی سطح صافی قرار دهید.

2.    کدو را روی یک قسمت از نان بچینید. سپس اسفناج را در کنار آن بگذارید.

3.    به ترتیب گوجه فرنگی و قارچ را روی مواد بگذارید. بعد پنیر چدار را روی آن قرار دهید.

4.    نان حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا پنیر ذوب شود، سپس از فر خارج کنید.

5.    ژامبون را روی پنیر بچینید.


6.    تخم مرغ را عسلی کرده و روی پنیر قرار دهید. بعد طرف دیگر نان را روی آن بگذارید و سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 306
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 730
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 5,126
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14,154
  • بازدید ماه : 14,154
  • بازدید سال : 300,901
  • بازدید کلی : 9,728,256
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر