loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 103 دوشنبه 16 اسفند 1395 نظرات (0)
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: سالاد سزار را حتما همه تان امتحان کرده اید و طرفدارش شده اید. در این مطلب طرز تهیه نوعی سالاد سزار جدید با پاستا را به شما آموزش می دهیم. می توانید از این سالاد به عنوان یک وعده غذایی سبک استفاده کنید.

  • میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم سالاد:
 
  • پاستای پروانه ای: 4 پیمانه
  • کاهو (خرد شده): 4 الی 5 پیمانه
  • گوجه گیلاسی: 2 پیمانه
  • پیازچه (ریز خرد شده): 2 عدد
  • برگ ریحان تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک چهارم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • سینه مرغ گریل شده (نگینی خرد شده): یک الی 2 پیمانه
  • نان تست برشته (خرد شده): یک پیمانه (در صورت تمایل)
مواد لازم سس:
 
  • پنیر کاتیج: یک پیمانه
  • ماست یونانی (ساده): 2 ق س
  • پنیر پارمزان (رنده شده): 2 ق س
  • سس خردل دیژون: یک و یک دوم ق چ
  • سس ورسترشایر: یک الی 2 ق چ
  • سیر (ریز خرد شده): 3 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 
سالاد پاستای سزار 
 
طرز تهیه:
 
 
1. پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن پخته و کنار بگذارید. برای تهیه سس مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با هم مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند. در صورت سفت شدن بیش از حد سس مقدار کمی آب گرم به آن بیفزایید.
 
 
2. پاستا و مقداری سس (حدود یک سوم الی یک دوم پیمانه) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود 20 دقیقه الی یک ساعت در یخچال قرار دهید.
 
 
3. کاهوی خرد شده را کف ظرف مناسبی قرار دهید. روی آن پاستای سسی، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان، سینه مرغ گریل شده و پنیر پارمزان قرار دهید و نمک و فلفل سیاه بیفزایید. بقیه سس را روی سالاد بریزید و کمی مواد را مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید روی سالاد مقداری پنیر پارمزان رنده شده بپاشید و با نان برشته تزیین کنید.
 
 
4. برای تهیه نان برشته 2 عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید.
 
5. روی آنها یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون فرابکر، یک دوم قاشق چای خوری پودر آویشن، یک دوم قاشق چای خوری ارگانوی خشک، یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک بپاشید و حدود 5 الی 6 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ترد و برشته شوند.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 146
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 433
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 1,564
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 19,237
  • بازدید ماه : 19,237
  • بازدید سال : 305,984
  • بازدید کلی : 9,733,339
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر