loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 465 چهارشنبه 09 دی 1394 نظرات (0)

مواد لازم:

یک عدد فیله سالمون (پخته یا سرخ شده)
۲ عدد ساقه کرفس (خرد شده)
نصف یک پیاز قرمز (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری کَبَر
عصاره یک عدد لیموترش
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شده)
نمک و فلفل سیاه تازه

 

طرز تهیه:

داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به آرامی به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید.

برای طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.

 

 

ترجمه: حمیده انیسی بصیر

منبع :آکایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 496
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,788
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 10,189
  • بازدید ماه : 1,788
  • بازدید سال : 244,213
  • بازدید کلی : 9,671,568
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر