loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 241 سه شنبه 17 اسفند 1395 نظرات (0)
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سوپ مرغ و ورمیشل را به شما آموزش داده ایم. امیدواریم از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:
 
  • ماست: 4 ق س
  • آرد: 2 ق س
  • تخم مرغ: یک عدد
  • ران مرغ: یک عدد
  • رشته فرنگی (ورمیشل): یک پیمانه
  • کره: یک ق س
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • سرکه: یک چهارم پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • نعناع خشک: به مقدار لازم
 
 
 
طرز تهیه:
 
1. ران مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. مقدار کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. سپس مرغ را ریش ریش کرده و آب مرغ را کنار بگذارید.
 
2. ماست، تخم مرغ و آرد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. 2 پیمانه آب را در ظرف جداگانه ای به جوش آورید و مخلوط ماست را به آن اضافه کنید. هنگامی که به جوش آمد آب مرغ و کره را به آن اضافه کنید.
 
3. مواد را هم بزنید تا به جوش آیند. سپس رشته فرنگی (ورمیشل) و مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.
 
4. در پایان پخت نمک، فلفل و نعناع خشک بیفزایید. سرکه و سیر له شده را با هم در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده و هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 217
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 736
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 5,894
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14,922
  • بازدید ماه : 14,922
  • بازدید سال : 301,669
  • بازدید کلی : 9,729,024
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر