loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 95 جمعه 11 فروردین 1396 نظرات (0)

ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار:


مواد مورد نیاز:

  • آرد: 50 گرم
  • کره: 30 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زرده تخمر مرغ: 1 عدد
  • شیر گرم: 25 ملی لیتر
  • ژامبون (نگینی خرد شده): 1 ورقه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • ریحان: به میزان لازم
  • پنیر موتزارلا (رنده شده): 2 ق س
  • پونه کوهی خشک : یک دوم ق چ
  • گوجه فرنگی خشک در روغن: 1 پیمانه
 
 روش پخت:

1.    داخل کاسه ای تخم مرغ، آرد و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، سپس به تدریج شیر گرم را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

2.    پونه کوهی، ژامبون، گوجه فرنگی خشک در روغن (خرده شده)، پنیر موتزارلا، نمک و فلفل را به مخلوط تخم مرغ افزوده و آن را با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

3.    3. داخل قالب سیلیکونی را با مقداری کره چرب کرده، سپس دوسوم هر کدام را با مخلوط مواد پر کنید. بعد در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود.


4.    بعد از فر خارج کرده و با ریحان سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 48
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 397
  • آی پی دیروز : 466
  • بازدید امروز : 1,085
  • باردید دیروز : 2,002
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 1,085
  • بازدید ماه : 1,085
  • بازدید سال : 287,832
  • بازدید کلی : 9,715,187
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر