loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 89 جمعه 18 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
شیر ۴ لیوان
کرفس نصف لیوان
نخود فرنگی یک استکان
هویج ۲ عدد
جو (پرک) یک لیوان
خامه ۲۰۰ گرم

سوپ پرک با شیر سوپی بسیار خوشمزه و ساده است و مناسب وعده های سبک مثل شام است.این سوپ هم به صورت پیش غذا و هم به عنوان وعده اصلی میتواند مورد استفاده قرار گیرد.

طرز تهیه:

ابتدا هویج را به صورت نگینی خرد کرده و داخل آب بریزید و اجازه دهید آب به جوش آمده و کمی بپزد.پس از مدتی پرک را پاک کنید و آن را به هویج اضافه کنید. حالا حرارت را کم کنید و نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید.ساقه کرفس را شسته و به صورت نگینی خرد کنید و به غذا اضافه کنید و اجازه دهید آب سوپ با حرارت زیاد تبخیر شود.حالا شیر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید و پس از جوشیدن شعله را ملایم کرده و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.وقتی سوپ پخت آن را از روی حرارت بردارید و مقداری از آب آن را با ملاقه برداشته و داخل مخلوط کن بریزید و با خامه خوب بزنید.پس از آن مواد را به همراه نمک به غذا اضافه کنید.


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,سوپ، انواع سوپ، آموزش پخت سوپ، آموزش درست کردن سوپ

نکات:

۱)اگر دوست دارید میتوانید از همان اول به مواد به جای آب شیر اضافه کنید تا سوپ شما خوشمزه تر شود. البته باید شیر بیشتری در نظر بگیرید.
۲)میتوانید به این سوپ به جای نمک شکر بزنید که کاملا سلیقه ای است.
۳)برای تزیین از جعفری خرد شده و خامه استفاده کنید.
نوش جان

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 541
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 2,000
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 10,401
  • بازدید ماه : 2,000
  • بازدید سال : 244,425
  • بازدید کلی : 9,671,780
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر