loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 77 چهارشنبه 31 خرداد 1396 نظرات (0)

طرز تهیه خورش گردو

 

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 1:30

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر :

 گوشت گوسفندی (خردشده) 300 گرم 
 گردو (4 پرشده)  300 گرم
 پیاز (نگینی‌ خردشده)  1 عدد
 رب انار ملس یک‌ دوم پیمانه 
زرشک 2 قاشق سوپخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش گردو :

داخل قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

 

گردو را با مقداری روغن تفت دهید.

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 76
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 383
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 898
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 18,571
  • بازدید ماه : 18,571
  • بازدید سال : 305,318
  • بازدید کلی : 9,732,673
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر