loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 77 دوشنبه 30 مرداد 1396 نظرات (0)

آماده کردن مواد برای تهیه پیتزا استیک با فلفل دلمه‌ای و پیاز:

 
مواد لازم: 
  •      آرد به میزان لازم
  •     خمیر پیتزا۴۵۰ گرم
  •     روغن زیتون۵ قاشق چای خوری
  •     گوشت استیک۳۰۰ گرم
  •     نمکبه میزان لازم
  •     فلفل سیاهبه میزان لازم
  •     پیاز قرمز۱ عدد متوسط
  •     فلفل دلمه ای۲ عدد
  •     پنیر گودا۱۲۰ گرم
  •     جعفری۱/۴ پیمانه
 
 پیتزای استیک با فلفل دلمه‌ای و پیاز
 
 
 آماده کردن مواد برای تهیه پیتزای استیک با فلفل دلمه‌ای و پیاز:
 
۱- از استیکی با پهنای دو و نیم سانتی‌متر استفاده کنید.
۲- پیاز رو پوست گرفته و نازک خلالی کنید.
۳- ساقه و دانه‌های فلفل دلمه‌ای‌ها رو جدا کنید و اون‌ها رو به شکل نوارهای باریک برش بزنید.
۴- پنیر رو رنده کنید. تقریبا به ۱ پیمانه پنیر رنده شده نیاز دارید. می‌تونید از پنیر مونتری جک هم استفاده کنید.
۵- جعفری رو خرد کنید.

طرز تهیه:

   1. از قبل فر رو با حرارت ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

   2. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و نصف خمیر پیتزا رو به شکل یه بیضی ۳۵ سانتی‌متری باز کنید. خمیر رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید و روی اون با قلمو ۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون بمالید. نصف   دیگه خمیر رو هم به همین روش آماده کنید. اون‌ها رو برای حدود ۱۴ دقیقه تا طلایی بشن در فر بپزید. در میان پخت سینی رو بچرخونید.

   3. در این میان استیک رو خشک کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به اون بزنید. در ماهیتابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا ۱ قاشق چای‌خوری روغن گرم کنید.‌ استیک رو برای حدود ۱۰ دقیقه تا به میزان پخت مورد نظر برسید، بپزید (در میان پخت اون رو بچرخونید). استیک رو روی تخته بذارید، با فویل آلومینیومی روی اون رو بپوشونید و بذارید برای ۱۰ دقیقه استراحت کنه.

    4.در ماهیتابه ۲ قاشق چای‌خوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و فلفل‌های دلمه‌ای رو اضافه کنید و به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید. در ماهیتابه رو بذارید و اون ها رو برای حدود ۵ دقیقه بپزید (هر از گاهی مواد رو هم بزنید). در ماهیتابه رو بردارید و مواد رو برای ۸ دقیقه دیگه تا کاملا نرم و قهوه‌ای بشن، بپزید.

 5. استیک رو نازک برش بزنید. برش‌های استیک، سبزیجات و پنیر رو روی خمیر پیتزا بریزید و پیتزا رو برای حدود ۳ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. قبل از سرو جعفری خرد شده رو روی پیتزا پخش کنید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 232
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 755
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 7,108
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 16,136
  • بازدید ماه : 16,136
  • بازدید سال : 302,883
  • بازدید کلی : 9,730,238
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر