loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 119 یکشنبه 12 بهمن 1393 نظرات (0)

مواد لازم :

خامه                                           60 گرم

کره                                              30 گرم

شکلات سفید                                250 گرم

بادام پودر شده                                1 پیمانه

اسانس بادام                                    1 قطره

عسل                             1 قاشق سوپخوری

شکلات برای تزیین                            100 گرم

پودر نارگیل برای تزیین                     به میزان لازم



طرز تهیه :

شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 370
  • آی پی دیروز : 326
  • بازدید امروز : 1,316
  • باردید دیروز : 739
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 2,055
  • بازدید ماه : 13,538
  • بازدید سال : 255,963
  • بازدید کلی : 9,683,318
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر