loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 115 سه شنبه 14 بهمن 1393 نظرات (0)

مواد اولیه :

توت فرنگی                                           4 فنجان (حلقه شده)
شکر                                                      2 قاشق سوپخوری
آرد                                                                    2 فنجان
بکینگ پودر                                               3 قاشق چایخوری
نمک                                                  نصف قاشق چایخوری
خامه 1 و 1/3 فنجان + مقداری برای مالیدن روی کلوچه ها (پر چرب)
شکر دانه ای                              2 قاشق چایخوری (برای تزئین)

برای خامه زده شده :

خامه                                                1 فنجان (پر چرب، سرد)
خامه ترش                                                           1/4 فنجان
شکر                                                      3 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل                                               1 قاشق چایخوری


کلوچه ها را درست کنید:

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری را در طبقه وسط آن قرار دهید. کف یک سینی فر را کمی با کره چرب کنید.

در یک کاسه کوچک، توت فرنگی ها حلقه شده را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید. خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید تا شکل خمیر پیدا کند. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید و یکی دو مرتبه روی سطح کمی آرد پاشی شده ورز بدهید. بیشتر ورز ندهید وگرنه کلوچه ها سفت می شوند.

خمیر را پهن کنید تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد. با استفاده از قالب شیرینی پزی یا یک لیوان 8 کلوچه از داخل خمیر بیرون بیاورید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.

http://up.j10.ir/up/j10/6/63.jpg

می توانید به جای آن خمیر را به صورت چهارگوش پهن کنید و هشت کلوچه چهارگوش شکل از آن در بیاورید.

http://up.j10.ir/up/j10/6/64.jpg

روی کلوچه ها را باز هم خامه پر چرب بمالید و شکر تزئینی بپاشید. کلوچه ها را 15 تا 20 دقیقه تا موقعی که طلایی شوند در فر بپزید سپس روی یک توری قرار دهید تا خنک شوند.

خامه زده شده را درست کنید:

در یک مخلوط کن خامه پر چرب، خامه ترش، عصاره وانیل و شکر را با سرعت بالا بزنید تا موج پیدا کند.

کلوچه ها را سر هم کنید:

http://up.j10.ir/up/j10/6/66.jpg

کلوچه های پخته شده را از وسط نصف کنید سپس خامه زده شده و توت فرنگی ها را لای آنها قرار دهید و به صورت ساندویچ در بیاورید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 292
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 687
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 2,368
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 11,396
  • بازدید ماه : 11,396
  • بازدید سال : 298,143
  • بازدید کلی : 9,725,498
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر