مواد اولیه :
شکر 2 قاشق سوپخوری
آرد 2 فنجان
بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
خامه 1 و 1/3 فنجان + مقداری برای مالیدن روی کلوچه ها (پر چرب)
شکر دانه ای 2 قاشق چایخوری (برای تزئین)
خامه ترش 1/4 فنجان
شکر 3 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
کلوچه ها را درست کنید:
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری را در طبقه وسط آن قرار دهید. کف یک سینی فر را کمی با کره چرب کنید.
در یک کاسه کوچک، توت فرنگی ها حلقه شده را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید. خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید تا شکل خمیر پیدا کند. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید و یکی دو مرتبه روی سطح کمی آرد پاشی شده ورز بدهید. بیشتر ورز ندهید وگرنه کلوچه ها سفت می شوند.
خمیر را پهن کنید تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد. با استفاده از قالب شیرینی پزی یا یک لیوان 8 کلوچه از داخل خمیر بیرون بیاورید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.
![http://up.j10.ir/up/j10/6/63.jpg](http://up.j10.ir/up/j10/6/63.jpg)
می توانید به جای آن خمیر را به صورت چهارگوش پهن کنید و هشت کلوچه چهارگوش شکل از آن در بیاورید.
روی کلوچه ها را باز هم خامه پر چرب بمالید و شکر تزئینی بپاشید. کلوچه ها را 15 تا 20 دقیقه تا موقعی که طلایی شوند در فر بپزید سپس روی یک توری قرار دهید تا خنک شوند.
خامه زده شده را درست کنید:
در یک مخلوط کن خامه پر چرب، خامه ترش، عصاره وانیل و شکر را با سرعت بالا بزنید تا موج پیدا کند.
کلوچه ها را سر هم کنید:
![http://up.j10.ir/up/j10/6/66.jpg](http://up.j10.ir/up/j10/6/66.jpg)
کلوچه های پخته شده را از وسط نصف کنید سپس خامه زده شده و توت فرنگی ها را لای آنها قرار دهید و به صورت ساندویچ در بیاورید.