loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 86 چهارشنبه 15 بهمن 1393 نظرات (0)

شیرینی پزی ,طرز تهیه شیرینی کوکیز طلایی ،یکی از انواع شیرینی تولیدی ما شیرینی کوکیز طلایی است. که طرز پخت این شیرینی به شرح ذیل  است:

مواد اولیه تهیه شیرینی کوکیز طلایی:

 زرده تخم مرغ3عدد

 شکلات سفید 200 گرم

 وانیل8/1 ق مربا خوری

شکلات شیری200 گرم

آردگندم 380 گرم

 ترافل رنگی به میزان لازم


طرز تهیه شیرینی کوکیز طلایی:

کره پودر شکر و وانیل را یک دقیقه میزنیم. زرده ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از افزودن هر زرده 30 ثانیه هم میزنیم و آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست آید. در صورت چسبناک بودن خیر را یک ساعت در یخچال میگذاریم. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگرادیا 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم. خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت 4-3 میلیمتر باز کرده و به اشکال مختلف قالب می زنیم و در سینی چرب نشده میچینیم و به مددت 15-12 دقیقه در پنجره وسط فر پخت میدهیم. بیسکوئیت ها را با شکلات شیری و سفید و ترافل تزئین میکنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 281
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 525
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 9,372
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 37,112
  • بازدید ماه : 37,112
  • بازدید سال : 323,859
  • بازدید کلی : 9,751,214
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر