loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 103 چهارشنبه 22 بهمن 1393 نظرات (0)

مواد لازم:
گوشت فیله گوساله: ۴ برش نازک
آرد: مقداری برای غلظت
آرد سوخاری: مقداری برای غلظت
کره: ۳۰ گرم
روغن: ۶۰ میلی لیتر
سس گوجه فرنگی: ۱۰۰ گرم
پنیر پارمیزان: ۵۰ گرم
پنیر موتزارلا: ۷۵ گرم
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
نمک و فلفل: به میزان دلخواه

  طرز تهیه:

در ابتدا آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم(باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود). بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم. سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 166
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 459
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 2,571
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 20,244
  • بازدید ماه : 20,244
  • بازدید سال : 306,991
  • بازدید کلی : 9,734,346
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر