loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 133 دوشنبه 27 بهمن 1393 نظرات (0)
آشپزی و تغذیه ,طرز تهیه مافین‌های املتی،مافین‌های کوچکِ بیکن و فلفل سبز چیلی را بقاپید و از خانه بیرون بزنید، آنها صبحانه‌ای عالی هستند


آشپزی و تغذیه ,طرز تهیه مافین‌های املتی،مافین‌های کوچکِ بیکن و فلفل سبز چیلی را بقاپید و از خانه بیرون بزنید، آنها صبحانه‌ای عالی هستند.

آیا دیر از خواب بیدار می‌شوید؟ مجبورید با عجله بچه‌ها را به مدرسه بفرستید؟ احتمالا تاکنون این مشکلات ساده شما را از خوردن صبحانه‌های سالم و مغذی دور نگه داشته‌اند. این املت‌های فنجانی و البته فوق‌العاده آسان که ترکیبی از بیکن خرد شده، فلفل سبز تند چیلی، پیاز و پنیر هستند، بسیار سریع آماده می‌شوند.

روز جمعه، پیش از آغاز هفته آنها را آماده کنید و به راحتی در ظرفی که امکان نفوذ هوا در آن نباشد نگه دارید، سپس در طول هفته آنها را با حرارت ملایم گرم کرده و لذت ببرید. اگر طرفدار فلفل تند نیستید، کافیست آنها را حذف کنید یا آن را به سبک خودتان درست کنید. صبحانه‌ای فوق‌العاده لذت‌بخش برای تمام اعضای خانواده.
دستور پخت آسان برای تهیه مافین‌ها:

با این مافین‌های مینی‌املتی که پر از چیلی، بیکن خرد شده، پیاز و پنیر هستند، تهیه صبحانه و روند زندگی را برای خودتان آسان‌تر کنید .

زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه / زمان پخت: ۲۲ دقیقه / مجموع زمان: ۳۷ دقیقه

مواد لازم مخصوص ۱۲ تا ۱۴ عدد مافین:

    ۶ عدد تخم مرغ کامل (زرده و سفیده)

    ۶ عدد سفیده تخم مرغ

    ¼ فنجان خامه پرچرب یا نصف به نصف (کم‌چرب و پرچرب)

    ۶ تکه باریک بیکن، پخته شده و خرد شده

    ۱ قوطی (معادل ۲۵۰ گرم) فلفل سبز چیلی خرد شده

    ½ پیاز شیرین، ریز خرد شده

    ½ فنجان پنیر چدار ریز خرد شده

    ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

    نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن

دستور پخت:

فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب‌های مافین را با اسپری مخصوص پخت‌ و پز چرب کنید.

در یک کاسه، تخم‌ مرغ‌های کامل و سفیده‌های تخم مرغ و خامه پرچرب را مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا کف کنند.

بیکن خرد شده ، فلفل سبز چیلی، پیاز، پنیر و چاشنی‌ها را درون کاسه ریخته و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.

با دقت هر یک از قالب‌های مافین را از مخلوط تخم مرغ پر کنید. بدون آنکه روی آنها را بپوشانید، برای مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزید یا تا زمانی که داخل آنها پخته و سطح آنها طلایی شوند.

قالب‌ها را از فر خارج کنید، گرم یا در دمای اتاق سرو کنید .

می‌توانید مافین‌ها را به مدت ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 204
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 584
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 8,985
  • بازدید ماه : 584
  • بازدید سال : 243,009
  • بازدید کلی : 9,670,364
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر