شیرینی پزی,طرز تهیه بیسكویت بادام زمینی ویژه نوروز 94،تمامی مواد خمیر را داخل كاسهای گود ریخته و همه را با هم چنگ میزنیم تا خمیر شوند. این كار را میتوانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم
مواد لازم برای خمیر:
آرد 250 گرم
كره 160 گرم
پودر شكر گرم
آب دو قاشق غذاخوری
وانیل یکسوم قاشق چایخوری
پودر بادام زمینی 60 گرم
زرده تخممرغ یك عدد
كره 160 گرم
پودر شكر گرم
آب دو قاشق غذاخوری
وانیل یکسوم قاشق چایخوری
پودر بادام زمینی 60 گرم
زرده تخممرغ یك عدد
مواد لازم برای داخل بیسكویت:
كره 50 گرم
پودر شكر 100 گرم
كره بادامزمینی 50 گرم
پودر كاكائو یك قاشق غذاخوری
پودر بادامزمینی دو قاشق غذاخوری
پودر شكر 100 گرم
كره بادامزمینی 50 گرم
پودر كاكائو یك قاشق غذاخوری
پودر بادامزمینی دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسهای گود ریخته و همه را با هم چنگ میزنیم تا خمیر شوند. این كار را میتوانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون كنار میگذاریم تا استراحت كند.
2. حالا خمیر را به قطر چهار میلیمتر پهن كرده با كاتر موردنظر برش میزنیم و در سینی میچینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كردهایم، قرار داده و میپزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی میزنیم.
3. كرم آماده شده را بین بیسكویتها میكشیم و دو بیسكویت را به هم میچسبانیم و دور تا دور بیسكویتها را داخل پسته چرخ شده میغلتانیم. روی بیسكویتها را با شكر رنگی و اسپری رنگ خوراكی تزیین میکنیم.