loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 83 سه شنبه 19 اسفند 1393 نظرات (0)


طرز تهیه سالاد میوه با عسل



آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 2 نفر
پنیر خامه ای 225 گرم (نرم شده)
خامه مارشمالو 200 گرم
عسل 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال 1 قاشق چای خوری (رنده شده)
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
جوز 1/8 قاشق چای خوری
میوه به مقدار لازم (انواع میوه های دلخواه)


طرز تهیه:

داخل یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، خامه مارشمالو، عسل، پوست پرتقال، دارچین و جوز را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود و بعد با میوه های تازه سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 185
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 519
  • آی پی دیروز : 568
  • بازدید امروز : 5,836
  • باردید دیروز : 10,067
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 33,576
  • بازدید ماه : 33,576
  • بازدید سال : 320,323
  • بازدید کلی : 9,747,678
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر