loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 87 چهارشنبه 20 اسفند 1393 نظرات (0)


آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

کلم بروکلی 2 تا 3 عدد (فقط گل های کلم. خرد شده)
گوشت بیکن 10 تکه (برشته و خرد شده)
پیاز قرمز 1/3 فنجان (خرد شده)
دانه آفتابگردان 1/3 فنجان
کرنبری 1/3 فنجان (خشک شده، خرد شده/ می توانید از کشمش طلایی استفاده کنید)
سس مایونز نصف فنجان
سرکه سیب 2 قاشق سوپخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
نمک طبق ذائقه
فلفل طبق ذائقه

در یک کاسه ی سالاد، بروکلی، بیکن، پیاز، دانه ها و کرنبری را اضافه کنید.
در یک کاسه ی کوچک مایونز، سرکه، شکر را مخلوط کنید.
مخلوط سس را روی سالاد بریزید تا همه ی مواد به آن آغشته شوند. طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید. در کاسه را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.
سالاد کلم بروکلی با دانه ی آفتاب گردان و کرنبری

نکته:

من نصف اندازه ی استاندارد سس مایونز در سایر سالادهای کلم بروکلی استفاده کردم. شما می توانید هر مقدار سسی که دوست دارید اضافه کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 150
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 456
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 2,403
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 20,076
  • بازدید ماه : 20,076
  • بازدید سال : 306,823
  • بازدید کلی : 9,734,178
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر