loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 127 جمعه 22 اسفند 1393 نظرات (0)

آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 5 دقیقه - مجموعاً: 20 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
کلم بروکلی 6.5 فنجان (خرد شده)
پاستا 225 گرم (پاستای پاپیونی)
سس آلفردو 2/3 فنجان (یا هر سس دلخواه - خنک شده در یخچال)
فلفل دلمه ای 200 گرم (فلفل دلمه ای قرمز کبابی و خرد شده)
نمک 1/4 قاشق چای خوری
سینه مرغ 170 گرم (پخته و خرد شده - خنک شده در یخچال)
ذرت 310 گرم

طرز تهیه:

پاستا را در آب بپزید تا نرم شود و در 3 دقیقه آخر ذرت را اضافه کنید. سپس با آب سرد آبکش کرده، کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، سس آلفردو، فلفل دلمه ای و نمک را مخلوط کنید.

در کاسه بزرگی، پاستا، ذرت، کلم بروکلی و مرغ را مخلوط کنید. سپس مخلوط فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده، در یخچال بگذارید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 223
  • آی پی دیروز : 412
  • بازدید امروز : 986
  • باردید دیروز : 1,569
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,294
  • بازدید ماه : 14,777
  • بازدید سال : 257,202
  • بازدید کلی : 9,684,557
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر