آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 5 دقیقه - مجموعاً: 20 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
کلم بروکلی 6.5 فنجان (خرد شده)
پاستا 225 گرم (پاستای پاپیونی)
سس آلفردو 2/3 فنجان (یا هر سس دلخواه - خنک شده در یخچال)
فلفل دلمه ای 200 گرم (فلفل دلمه ای قرمز کبابی و خرد شده)
نمک 1/4 قاشق چای خوری
سینه مرغ 170 گرم (پخته و خرد شده - خنک شده در یخچال)
ذرت 310 گرم
طرز تهیه:
پاستا را در آب بپزید تا نرم شود و در 3 دقیقه آخر ذرت را اضافه کنید. سپس با آب سرد آبکش کرده، کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، سس آلفردو، فلفل دلمه ای و نمک را مخلوط کنید.
در کاسه بزرگی، پاستا، ذرت، کلم بروکلی و مرغ را مخلوط کنید. سپس مخلوط فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده، در یخچال بگذارید.
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 364 | blackdrama |
![]() |
6 | 1931 | blackdrama |
![]() |
5 | 760 | adcb |
![]() |
2 | 1023 | golbarg |
![]() |
2 | 899 | golbarg |
![]() |
6 | 4640 | golbarg |
![]() |
12 | 2192 | nazaninzahra91 |
![]() |
3 | 1105 | javad722 |
![]() |
2 | 750 | abol |
![]() |
2 | 996 | abol |
![]() |
1 | 834 | abol |
![]() |
3 | 1695 | abol |
![]() |
1 | 692 | abol |
![]() |
4 | 1771 | abol |
![]() |
1 | 1019 | ehsan3703 |
![]() |
2 | 1235 | ehsan3703 |
![]() |
7 | 1951 | ehsan3703 |
![]() |
5 | 2938 | ehsan3703 |
![]() |
8 | 2238 | sefocot |
![]() |
0 | 822 | azimi |