loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 77 پنجشنبه 06 فروردین 1394 نظرات (0)
این شیرینی نوروزی خوش طعم را در منزل تان درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم برای شیرینی نوروزی گردویی :

آرد ۲۲۵ گرم

کره ۱۸۵ گرم

شکر  ۱۱۰ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

وانیل شکری نصف ق چ

گردوی چرخ شده  ۵۰ گرم

بیکینگ پودر یک  قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی نوروزی گردویی :

کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.  آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.

مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.

 

نکته : 

می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود .

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 125
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 484
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,589
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 22,262
  • بازدید ماه : 22,262
  • بازدید سال : 309,009
  • بازدید کلی : 9,736,364
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر