loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 101 یکشنبه 09 فروردین 1394 نظرات (0)
طرز تهیه سوهان کنجدی, عسل و شکر و روغن را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید


مواد لازم

•    یک پیمانه شکر

•    1.5 پیمانه کنجد

•    3 قاشق چایخوری عسل

•    2 قاشق چایخوری روغن

•    یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب

•    پودر پسته


طرز تهیه

1.    عسل و شکر و روغن را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شود.

2.    با قاشق مقداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.

3.    با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزیین کنید.

4.    پس از اینکه سوهان ‌ها سرد شدند یکی یکی آن‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 221
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 739
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 6,044
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15,072
  • بازدید ماه : 15,072
  • بازدید سال : 301,819
  • بازدید کلی : 9,729,174
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر