طرز تهیه سوهان کنجدی, عسل و شکر و روغن را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید
مواد لازم
• یک پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه کنجد
• 3 قاشق چایخوری عسل
• 2 قاشق چایخوری روغن
• یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب
• پودر پسته
طرز تهیه
1. عسل و شکر و روغن را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شود.
2. با قاشق مقداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.
3. با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
4. پس از اینکه سوهان ها سرد شدند یکی یکی آنها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
• یک پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه کنجد
• 3 قاشق چایخوری عسل
• 2 قاشق چایخوری روغن
• یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب
• پودر پسته
طرز تهیه
1. عسل و شکر و روغن را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شود.
2. با قاشق مقداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.
3. با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
4. پس از اینکه سوهان ها سرد شدند یکی یکی آنها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.