loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 109 یکشنبه 10 خرداد 1394 نظرات (0)

مواد مورد نیاز :

تخم مرغ : ۳ عدد
روغن مایع : ¼ پیمانه سرخالی
کره آب شده : ¼ پیمانه سرخالیش
کر : ۱ پیمانه
ماست : ۱ پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
وانیل یا رنده پوست پرتقال کمی

طرز تهیه :

- ابتدا شکر را به همراه کره و روغن مایع با همزن بزنید تا قدری سفید و کشدار شود.
- سپس تخم مرغ ها را یکی یکی با فاصله اضافه کنید و هر بار با همزن بزنید.
- وانیل یا رنده پوست پرتقال را نیز همراه تخم مرغ ها اضافه کنید تا عطر خوبی به مایه کیک دهد.
- سپس ماست را اضافه کنید.
- و درآخر نیز آرد و بکینگ پودر را در مایه کیک الک کنید و با پالت هم بزنید.
- مایه کیک را در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از پیش گرم شده به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه زمان پخت دهید.
- برای تزیین این کیک می توان از میوه های همان فصل استفاده کرد.
- برای تزیین دیگر می توانید پس از خامه کشی، گاناش ( Ganache مایعی کرم مانند است که از ترکیب خامه،کره و شکر و شکلات درست می شود ) روی کیک بریزید و سطح کیک را با شکوغه خامه و انواع مغزها و شکلات رنده شده استفاده کرد.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 126
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 476
  • آی پی دیروز : 822
  • بازدید امروز : 4,216
  • باردید دیروز : 8,645
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 21,889
  • بازدید ماه : 21,889
  • بازدید سال : 308,636
  • بازدید کلی : 9,735,991
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر