loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 107 جمعه 21 فروردین 1394 نظرات (0)

مواد لازم برای تهیه کورن داگ :

.

شیر ۲۵۰ گرم

آرد ذرت ۲۳۰ گرم زرد رنگ

آرد سفید ۱۲۵ گرم و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوریزرد رنگ

شکر ۲ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

سس خردل ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۲ عدد

روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

هات داگ ۸ عدد

طرز تهیه کورن داگ :

.

آرد،آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .

در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .

خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.

تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .

سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود.

سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .

امیدواریم از این بخش آشپزی پورتال گهر لذت برده باشید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 299
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 707
  • آی پی دیروز : 684
  • بازدید امروز : 2,940
  • باردید دیروز : 9,028
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 11,968
  • بازدید ماه : 11,968
  • بازدید سال : 298,715
  • بازدید کلی : 9,726,070
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر