مواد لازم:
- برنج : یک کیلوگرم
- بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
- پیاز سرخ شده : یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
- گوجه فرنگی حلقه شده : ۲ پیمانه یا ۵ عدد
- رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن : نصف پیمانه
- نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم
بادمجان پلو,غذای محلی قزوینی بادمجان پلو
طرز تهیه:
۱٫ بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
۲٫ سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم.
۳٫ میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
۴٫ سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.