loading...
خانه خبر(جی 10)
آخرین ارسال های انجمن
دانشجویان پزشکی بازدید : 137 سه شنبه 25 فروردین 1394 نظرات (0)

مواد لازم:

  • برنج : یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ‌ شده : یک پیمانه
  • گوشت چرخ‌ کرده : ۵۰۰ گرم
  • گوجه‌ فرنگی حلقه شده : ۲ پیمانه یا ۵ عدد
  • رب گوجه‌ فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن : نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم

 

بادمجان پلو,غذای محلی قزوینی بادمجان پلو

طرز تهیه:

۱٫ بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

۲٫ سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.

۳٫ می‌توانیم به همان گوشت سرخ ‌شده، رب گوجه ‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

۴٫ سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایت تفریحی و خبری خانه خبر (جی10) خوش آمدید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 20730
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 25
  • تعداد اعضا : 3948
  • آی پی امروز : 494
  • آی پی دیروز : 280
  • بازدید امروز : 1,774
  • باردید دیروز : 1,494
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 10,175
  • بازدید ماه : 1,774
  • بازدید سال : 244,199
  • بازدید کلی : 9,671,554
  • کدهای اختصاصی
    خانه خبر